اخذ اجازه اقامت ترکیه

لازم به ذکر است اگر شما مشتری عزیز ، ملکی در ترکیه خریداری نمایید ، شما می توانید برای دریافت اجازه اقامت یکساله اقدام نمایید .با توجه به اینکه که شما دارای ملکی در ترکیه هستید ، می توانید به مدت 5 سال این اجازه اقامت را تمدید نمایید . بعد از سپری کردن 5 سال  شما می توانید جهت دریافت اجازه اقامت دائم ، مراجعه نمایید..

 تمامی افراد خارجی که جهت زندگی و یا کار وارد کشور ترکیه می شوند ، ضروری می باشد که در عرض یک ماه و پیش از شروع کارشان ،جهت اخد اجازه اقامت اقدام نمایند .

 مراحل اخذ اقامت در صورت نداشتن اطلاعات و آگاهی کافی از اینکه باید به کجا مراجعه نمایید و چه کارهایی باید انجام دهید ،وقت گیر و پر زحمت خواهد بود ، اما ما با استفاده از کادر حرفه ای و مشاوره تخصصی اخذ اقامت ، براحتی این مسیر را برای شما هموار می سازیم  .تهیه اسناد مورد نیاز ، همراهی مشاوران با تجربه ما تا ساختمان های دولتی نظیر، مرکز پلیس ،…و  ترجمه هر آن چیزی که جهت ادارات دولتی برای انجام موفقیت آمیز مراحل اخذ اقامت شما مشتریان عزیز  مورد نیاز می باشد ، را انجام می دهیم .

خواهشمند است جهت دریافت اطلاعات بیشتر جهت اخذ اقامت در ترکیه ، با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید